GAMA GROUP COMPANIES

703

GAMA GROUP COMPANIES është një kompani Turke që operon që nga viti 2005

tregun Shqipëtar dhe në Rajon. Kompania jonë është e specializuar në disa fusha sidhe ne fushën e

prodhimit të cdo lloj tabele reklamuese për biznesin tuaj. Kompania jonë ofron shërbimet e mëposhtme

duke i prodhuar edhe nga Shqipëria me Fabrikën që ne kemi hapur në Tiranë.

Shërbimet që ne ofrojmë

Reklama Karburanti | Tabela me ndriçim | Tabela elektronike | Tabela me LED | Brandim Fasade |

Logim Automjetesh | Germa 3D | Printime indoor dhe outdoor ne Adeziv, Baner dhe Leter |

Konstruksione Metalike | Ndertim Kapanonesh | Veshje Fasade me Kompozit Panel | Veshje Fasade

me Xham | Punime Alumini | Punime Plastike | Punime Gipsi | City Light | Bilboard | Bus Station |

Kioska ATM | Stenda Promocioni | Sinjalistika | Zbatime te projekteve te ndryshme |

Ekipi ynë teknik dhe projektues përbëhet nga specialistët më të mire të ardhur nga Turqia dhe ofrojmë

shërbimin më të mirë që nga konceptimi deri në realizimin e cdo ideje të klientit.

GAMA GROUP COMPANIES vjen në Shqipëri me makineritë më të fundit në menyre qe te sigurojmë

cilesinë maksimale për klientët tane.

Kompania jonë disponon të gjitha makineritë përsa i përket përpunimit të Celikut, Plastikes, Aluminit

dhe të Llamarinës ne trashësi të ndryshme dhe përmasave të ndryshme.

Klientët e Kompanisë Tonë

ALPET | KASTRATI | KOSOVA PETROL | AL PETROL | BP | SHELL | ESSO | LUKOIL | JETOIL | BOLV OIL |

BRAKA OIL | DAKU OIL | MAK PETROL | OPET | REÇI OIL | GEGA OIL | START | COSMO | DOR ALON |

ERK | OMW | AKPET | PETROL OFISI | GULF OIL | PETROL SPECIAL | AHMATI PETROL | AM OIL | AN OIL

| MARTINI PETROL | STARPET | FLAVIO | REI OIL | TECO | SUNPET | TÜRKIYE PETROLLERI | AGNA

GROUP | METRO | PLATEA | ALBARTEX | THE POINT | B1 ADVERTISING | AHMATI | ASPET | MURAGA |

FAFA OIL | EXEN | REEBEL | IRDIRA | LIRA PETROL | TAÇI OIL | ULTRA FUEL | ERI OIL | AUTO STOP |

MEROLLI | GORA OIL | HUSHI OIL | G & D PETROL | OSMANI | DELVINA OIL | REDBULL | EUROMAX |

AMC | TUBORG | KTHELLA | KAST | KROI OIL | OMEGA | SHALA OIL | PUMA PETROL | AUDI | FORD |

NISSAN | PEUGEOT | TOYOTA | JOHN DEERE | GME | ING BANK | AKBANK | CITIBANK | DENIZ BANK |

FINANS BANK |YAPI KREDI | ARÇELIK | BEKO | DHL | KIPA | VESTEL BURGER KING | VODAFONE | MC

DONALD’S | PHILIP MORAIS |AC OIL | VODAFONE | EAGLE MOBILE | ALBTELECOM | AMC | SPEED TAXI

|VIP ALBANIA |VIP KOSOVA | EURO GIPS | KLAN TV | TOP CHANNEL | ORA NEWS |QENDRA TREGTARE

TEG | QTU | RING CENTER | GLOBE | REEBOK | ADIDAS | PUMA | CORTEFIEL | BUFFALO | ZARA GROUP

| OKAIDI | ARTEG | POOH | PRENATAL | DISNEY |CARREFOUR|VERSACE | FRUTTI | ITALGOLD | SIGMA

| EUROSIG | SIGAL | ALBI MALL CENTER KOSOVE |ORIGINAL MARINES | LTB | OKAIDI | SUN BAR | LISCA

| CIAO KAFE | SALILLARI | EXTRA | BITSIANI | ADIDAS | PUMA | SPRINGFIELD | TREBESHINA | SARAR |

RELAX HOTEL | REAL HOTEL | MONDIAL HOTEL | SHERATON HOTEL | HAYATT HOTEL | GRAND HOTEL |

KOTON | MANGO | MOTIVI | ORSAY | MAXX MARKET | EKO MARKET | GEOX | COLLEZIONE | NEPTUN |

BURSAM STORE | TOP SHOP | TRIO CO | ALBI HIPERMARKET | MAXI MARKET | MARTIMEX PARFUMERI

| SHMEL MARKET | EXPRESS MARKET | ALB TOUR | SOCIETA | KANZ | D’S DAMAT |

Kontakt

Për informacione të mëtejshme ju lutem na kontaktoni në Nr: +355672077730 / +355684055588 ose

na shkruani Email: [email protected] , [email protected] Faleminderit !

Kompania jonë përfaqesohet nën slloganin “ Cilësia Që Kërkoni ! “

.

GAMA GROUP